A place to discuss about The Protectors mod for Warlords Battlecry 3. Visit http://the-protectors.webs.com for more info.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 [FIXED] Possible GUI bug

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zeto
Prince
Prince
avatar

Posts : 47
Join date : 2014-08-08

PostSubject: [FIXED] Possible GUI bug   Wed Dec 24, 2014 7:39 pm

Peanuts, I know, but I enjoy making my own maps so, just for the record: I was playing Lost City (cool map by the way Joe) and noticed some “terrain” issue: where is ”Grass Coast>> Coast >> top-left” it should be “WBC1 paving>> desert-paving>> inside top right”. So, went to editor and took care of that… wrong! The problem was still there. Tried again and again and the terrain issue is still there. I’m just posting this here because I found the same problem when using desert from Wbc2 (that, after saving, turns into desert from wbc3) in my own maps. Sometimes replacing is enough, other times not so much. And even there are some other times that an unsolvable error is found in the terrain, like a barcode. I remember form WBC3 that it happened very frequently (with various types of terrain), but was solvable in some way (like going to the editor and replacing that peace of barcode). With TPC it turns to be impossible for me to solve this. Also have some maps that I can't even start (more than 300KB and new terrains). It's depressing when you create some maps that you can't play with...
Back to top Go down
View user profile https://soundcloud.com/andr-naya/sets/the-protectors-original-so
Joe the Bartender
Keeper of Balance
Keeper of Balance
avatar

Posts : 326
Join date : 2014-08-20
Location : The Candlekeep Inn

PostSubject: Re: [FIXED] Possible GUI bug   Thu Dec 25, 2014 3:59 am

This is a pretty interesting bug. I've checked the map on The Protectors and on the original WBC3 and it seems this bug only exists on The Protectors. I'd like to think the problem is a simple tile ID conflict, but the IDs between those 2 tiles don't conflict Neutral. I've also tried copying over the WBC1 terrain files and Grass Coast terrain files from the original version and nothing happens scratch.

Edit: Found it, the conflicting tile ID is TPSH and it's conflicting with Patrick's Ship Bay tile Surprised. That will explain why I wasn't having this problem with the original game.
Back to top Go down
View user profile http://etheria.wikia.com/wiki/User_talk:Joe_the_Bartender
Patrick_the_Winekiller
Devourer of bugs
Devourer of bugs
avatar

Posts : 892
Join date : 2012-01-04

PostSubject: Re: [FIXED] Possible GUI bug   Fri Dec 26, 2014 2:28 am

Er right... thank you for that. Fixed in 0.8.4. Topic closed.

_________________

Back to top Go down
View user profile http://the-protectors.webs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: [FIXED] Possible GUI bug   

Back to top Go down
 
[FIXED] Possible GUI bug
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» (Fixed) Norton doesn't like TFN!
» Xbox One is Fixed
» (Fixed) No library card in the Museum
» (Fixed) Malkavian lines in Tv broadcast
» Lagging + Background

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
The Protectors Forum :: Bugs reporting-
Jump to: